Meer werk in:
Meer werk in: Schilderijen
 
Locatie op de kaart
 
Doet mee op:
    zaterdag 23 april 2016
    zondag 24 april 2016

Annemiek de Nijs

Mijn naam is Annemiek de Nijs en ik woon sinds 1981 in Almere. Ik ben begonnen als autodidact en heb in de jaren erna veel masterclasses gevolgd in Fine Art en Abstract in binnen en veel in het buitenland. Auteur van lesprogramma’s voor beginnende en gevorderde schilders en van diverse publicaties in hobbybladen. Logisch gevolg was dan ook het opleiden van schilders en Atelierhouders in Nederland en België.

De passie van de schilder heeft mij erg geraakt en de logische stap daarin was het ontdekken van de onuitputtelijke, creatieve bron; zijn/haar schetsboek ook wel Art Journal. Een plek voor jezelf en als inspiratieboek voor later werken. Hier is het mogelijk jezelf te zijn, te groeien en je te ontwikkelen.

Mijn werken waren te zien in vele exposities in binnen en buitenland. Het project ‘Kunst Op De Windmolen’ in Friesland, heeft mijn grootste doek opgeleverd van 9 bij 3 meter.

Mijn huidige project is het maken van o.a. een Beeldboek naar aanleiding van een coma.

Mijn atelier is mijn ‘leslokaal’ en bron voor creatieve groei en van ontwikkeling als schilder. Mijn bron van inspiratie waarin ik u graag welkom heet.

Wilt u het atelier van Kunsthuis AdeN bezoeken buiten de route? Maak dan een afspraak

Annemiek de Nijs – Kunsthuis AdeN
Duke Ellingtonstraat 99
1311 SC
www.atelier-aden.nl