Meer werk in:
Meer werk in: Schilderijen
 
Locatie op de kaart
 
Doet mee op:
    zaterdag 23 april 2016
    zondag 24 april 2016

Jan de Groot

Ik houd van landschappen en nog het meest van ruime, open landschappen met traag bewegende, duidelijke wolken. Ze zijn een prachtig schildersobject: eindeloze mogelijkheden in kleur, vorm en compositie. Een deel van mijn schilderijen is gemaakt naar aanleiding van een specifieke plek. Zij hebben een topografische aanduiding in de titel. Een ander deel is vooral geschilderd uit herinnering; dat zijn de meer geabstraheerde landschappen.

Sinds 2008 exposeer ik regelmatig mijn olieverfschilderijen. De drie hier afgebeelde werken zijn van mijn hand.

Vanaf 2016 heb ik bovendien een Kleine kunsthandel! Op mijn site vindt u dus naast mijn eigen schilderijen heel gevarieerd, authentiek en betaalbaar werk van voornamelijk Nederlandse en Belgische kunstenaars, zoals Otto B. de Kat, Ed Dukkers, Hans van Ieperen, Jan Cremer, Theo Swagemakers, Hubert de Vries en Jan Hoogsteyns.

Jan de Groot
De Paal 37
1351 JG
www.jandegrootschildertenmeer.nl