Meer werk in:
Meer werk in: Grafiek
 
Locatie op de kaart
 
Doet mee op:
    zaterdag 23 april 2016
    zondag 24 april 2016

Letty van Drie

Tekenen, krabbelen en krassen dat is mijn kunst. In mijn zelfgemaakte schetsboeken. Maar vooral op allerlei soorten drukplaten. Ik druk veel af in zwart-wit, maar als ik kleur toevoeg, gaat mijn grafiek echt leven.

Samen met Hetty Cramm heb ik sinds 2008 een mooi grafisch atelier in gebouw De Voetnoot aan het Stadhuisplein. Hier produceren wij ieder op onze eigen manier onze geliefde kunstvorm: grafiek. Beeldende kunst in kleine oplagen.

Ons atelier staat open voor iedereen die met grafiek wil kennismaken of voor kunstenaars die niet zelf over een etspers beschikken. We hebben een interessante aanbod van cursussen en workshops. Bekijk hiervoor de website.

Letty van Drie – Atelier G Almere
Gebouw de Voetnoot – 3e etage
Stadhuisplein 2
1315 HT
www.lettyvandrie.nl
www.atelierg-almere.com