Meer werk in:
Meer werk in: Schilderijen
 
Locatie op de kaart
 
Doet mee op:
    zaterdag 23 april 2016
    zondag 24 april 2016

Roelfien van der Veen

Als dochter van Groningse ouders ben ik geboren in Amsterdam. Daar ben ik altijd gebleven totdat ik eind oktober 2012 in Almere kwam wonen. In de Flevopolder zie ik iets terug van de weidsheid van het Groningse landschap, waar ik vaak geweest ben en waar ik me thuis voel.

Ik schrijf en teken, dicht en schilder over wat ik maar tegenkom in binnen- en buitenwereld. Onder de naam “poëzie in een doosje” beschilder ik doosjes waar een gedicht in komt. Ik maak boekjes die ik in eigen beheer uitgeef. Mijn gedichten zijn onder andere verschenen in tijdschriften als Krakatau, Lava en De Brakke Hond.

De Muzen
Residence “De Muzen”
Louis Davidsstraat, ingang vijverzijde
1311 LZ
# Alleen voor rolstoelen bellen voorzijde (hoofdingang) op nr.140