Meer werk in:
Meer werk in: Keramiek, Mozaiek, Schilderijen
 
Locatie op de kaart
 
Doet mee op:
    zaterdag 23 april 2016
    zondag 24 april 2016

Rola Hengstman

Mijn naam is Rola Hengstman-den Rooijen, sinds 1982 woonachtig in Almere. En sinds die tijd ook actief met boetseren en schilderen. Ik ben grotendeels autodidact, maar heb door verschillende docenten de kneepjes van het vak kunnen leren.

Na een grote verbouwing is er in 1999 een ruim atelier tot mijn beschikking gekomen, van alle gemakken voorzien. Daardoor werd het mogelijk om mij verder te ontplooien en te experimenteren. Uit dat verlangen naar experimenteren en grenzen verleggen, leg ik in al mijn werken mijn ervaringen en emoties. Dat uit zich in een diversiteit van materiaal- en kleurgebruik.

Al mijn werken zijn unica’s en worden met de hand gemaakt. Ik ben er trots op dat ik voor het stadhuis Almere een mozaïek heb mogen maken van koning Willem Alexander en jarenlang het relatiegeschenk heb kunnen maken voor de gemeente Almere; Almere Op Schaal.
De emoties en fantasie omzetten naar een werkelijkheid blijft een reis vol ervaringen. De verschillende materialen en het combineren ervan is voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron.

In mijn atelier ben ik in mijn eigen wereld. En die wereld wil ik graag delen middels mijn werk omdat het geen grenzen of regels kent.

Rola Hengstman – Kunstzinnig Centrum Randstad
Randstad 21-29
1314 BE
keramiek.hengstman.info