Meer werk in:
Meer werk in: Schilderijen
 
Locatie op de kaart
 
Doet mee op:
    zaterdag 23 april 2016
    zondag 24 april 2016

Willeke Meijer

Ik ben Willeke Meijer ofwel LaReinaWilleke zoals ik mijn schilderijen signeer. Ik ben 54 en woon al 15 jaar in Almere.

Ik heb een heel leven achter me en als je daar meer van wilt weten kijk dan eens op mijn website www.lareinawilleke.com.
Ik ben iemand die schildert vanuit zichzelf en ik schilder niet om dingen, objecten en figuren of landschappen te reproduceren.

Voor mij is kunst iets anders, iets veel persoonlijkers, iets dat komt vanuit je diepste hart en ziel. Ik schilder meestal non-figuratieve expressieve schilderijen maar hou er ook van om in mijn schilderijen dieren of mensenfiguren als abstracte en expressieve motieven te gebruiken.

Ik schilder vanuit mijn gevoel en gebruik kleur, vorm en compositie om mijn gevoelens en emoties in mooie schilderijen om te zetten op het schilderslinnen. Ik hou van directe primaire kleuren en gebruik ook veel metallic kleuren zoals brons, zilver en goud. Ik gebruik acrylverf en meng dat veelvuldig met modellingpaste om er dikkere structuren en vormen mee te maken.

Ik gebruik penselen en verschillende typen paletmessen om mee te werken.
Voor mij is een schilderij gevoel en emoties die van diep binnen uit mij komen en in een kleurrijk en mooi schilderij op een schildersdoek worden vormgegeven.

Willeke Meijer – LaReinaWilleke
Blauwe pan 10
1317 AP
www.lareinawilleke.com